OÜ Sepmar võitis kohtulahingu Narva linnavalitsuse vastu

Ilja Smirnov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Paju kooli õpilaskodu. Sinna 2015. aastal paigaldatud evakuatsiooni- ja avariivalgustus töötab tänini korralikult, ent enne käesolevat riigikohtu otsust keeldusid Narva võimud ehitajale selle eest maksmast.
Narva Paju kooli õpilaskodu. Sinna 2015. aastal paigaldatud evakuatsiooni- ja avariivalgustus töötab tänini korralikult, ent enne käesolevat riigikohtu otsust keeldusid Narva võimud ehitajale selle eest maksmast. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

2015. aastal Narva Paju kooli õpilaskodusse paigaldatud evakuatsiooni- ja avariivalgustus töötab tänini korralikult, ent kuni riigikohus oma lõplikku otsust teinud polnud, keeldusid Narva võimud ehitajale maksmast. Ehitaja ja Narva linna vahelised erimeelsused tekkisid omanikujärelevalve kasuahne esindaja tõttu, kes tahtis pistist saada ning seetõttu kohtupinki sattus.

Riigikohus otsustas 18. märtsil Narva kassatsioonkaebust menetlusse mitte võtta ning seega kaotas linn ehitusfirmaga OÜ Sepmar peetud kohtulahingu. Nüüd peab Narva ettevõtjale maksma 19 452 eurot töö eest, mis sai tehtud juba 2015. aastal.

Narva linnavalitsuse linnamajandusameti direktor Jelena Skulatšova teatas eile Põhjarannikule, et nimetatud firma nõue linna suhtes on täidetud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles