Sotsid korraldavad Ahtme keemiatehase rajamise arutamiseks ümarlaua

Irina Kiviselg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve linnavolikogu liige Eduard Odinets loodab, et sotsiaaldemokraatide fraktsiooni korraldatav ümarlaud aitab linnaelanikel mõista, kas neil on uut tehast vaja või mitte.
Kohtla-Järve linnavolikogu liige Eduard Odinets loodab, et sotsiaaldemokraatide fraktsiooni korraldatav ümarlaud aitab linnaelanikel mõista, kas neil on uut tehast vaja või mitte. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsioon otsustas korraldada avaliku ümarlauanõupidamise, arutamaks põlevkiviõlitehase rajamist Vana-Ahtmesse. Kohtumine on kavas 11. aprillil kell 17 Kohtla-Järve linnavolikogu saalis.

Kohtla-Järve sotsiaaldemokraatide liidri Eduard Odinetsi sõnul ajendas neid seda kohtumist korraldama see, et linnas on hakanud kulutulena levima kuuldused, nagu hakataks Vana-Ahtmesse keemiatehast rajama. Linnaelanikud on mures, kuid konkreetset infot on väga vähe.

Kavas arutada linnavolikogus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles