Narva Vee nõukogu juht enne politsei poolt kinnipidamist: "Mingeid probleeme polnud"

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Mižui peeti kolmapäeval kinni mõni tund pärast seda, kui ta Põhjarannikule intervjuu oli andnud.
Vladimir Mižui peeti kolmapäeval kinni mõni tund pärast seda, kui ta Põhjarannikule intervjuu oli andnud. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Kui prokuratuur väljastas kolmapäeva õhtul kell 16.56 pressiteate selle kohta, et Narva korruptsiooniskandaaliga seoses on altkäemaksude võtmises kahtlustatavana kinni peetud ka ASi Narva Vesi nõukogu liige, piiriületust korraldava munitsipaalettevõtte Transservis-N juhatuse liige, Narva volikogu liige ja endine linnapea Vladimir Mižui, siis vaid kolm tundi varem andis Mižui Põhjarannikule intervjuu, kus kinnitas, et nõukogul polnud kunagi mingeid kahtlusi, et vee-ettevõtte hangetega on midagi valesti.   

Härra Mižui, teie olete ASi Narva Vesi nõukogu esimees. Mis saab nüüd ettevõtte juhtimisest, kui selle juhatuse liige Aleksei Voronov on politsei poolt kinni peetud?

On teil mingit infot, et juhatuse liige härra Voronov jääb vahi alla (intervjuu toimus kolmapäeval kell 14, kui kohtu määrust Aleksei Voronovi vahi alla võtmise taotlusele veel polnud − E.K.)? Kui kohus tõesti otsustab, et ta võetakse vahi alla, siis nõukogu taotlusel määratakse teine juhatuse liige ettevõtte juhiks. Kes see on, seda ma praegu öelda ei oska. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles