Põhjarannik 19. märtsil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Šmeljovi autost leiti üle 100 kilogrammi hašišit, samal ajal kui suureks koguseks peetakse juba 1 grammi seda narkoainet.
Nikolai Šmeljovi autost leiti üle 100 kilogrammi hašišit, samal ajal kui suureks koguseks peetakse juba 1 grammi seda narkoainet. Foto: Maksu- ja tolliamet

* Maksu- ja tolliametil ning prokuratuuril on Ida-Virus lõppjärku jõudmas aastatepikkune mahukas uurimine, mis käsitleb Lääne-Euroopast toodud hašiši tonnide viisi smugeldamist Venemaale. Uurimine hõlmab fakte, mis ulatuvad 2009. aastasse. Praeguseks istuvad jõugu kaks juhti trellide taga, samuti brigadirid. Viimased on isikud, kes peavad tagama narkotransiidi nii-öelda logistika toimimise. Alates autode tehnilisest korrasolekust ja nende ümberehitamisest kuni kulleritele palga maksmiseni välja. Millegipärast kasutati narkotransiidiks eranditult BMW sõiduautosid.

* Jõhvi töömessilt käis eile läbi tuhatkond tööotsijat nagu ka aasta eest. "Huvi pole jahtunud," rõõmustas töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Anneki Teelahk.

* Tänu sotsiaalmeediale ja Narva elanike hoolivusele leiti üles Narvas kulupõlengu põhjustanud neiud. Nastja ja Maša jäid vahele tänu sellele, et avaldasid internetis fotod, millel on näha, kuidas nad möödunudaastast kuivanud rohtu süütavad. Tähelepanelikud narvalased ei jätnud asja niisama ja teavitasid piltidest politseid, kes alustas saadetud info põhjal menetlust karistusseadustiku § 352 alusel [tuleohu tekitamine].

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles