Põhjarannik 22. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järve gümnaasium on Ida-Virumaal esimeste seas, kus koormuse ühtlasemaks jagamiseks viiakse sisse lisavaheaeg.
Järve gümnaasium on Ida-Virumaal esimeste seas, kus koormuse ühtlasemaks jagamiseks viiakse sisse lisavaheaeg. Foto: Peeter Lilleväli

* Et kolmas pikale veniv õppeveerand kooliperet energiast tühjaks ei tõmbaks, soovivad Kohtla-Järve Järve ja Iisaku gümnaasium lisada kooliaastasse veel ühe vaheaja. Sama kaalutakse mujalgi.

* Homme koguneb Iisaku vallavolikogu, et arutada kaht populaarse Kauksi supelrannaga seonduvat eelnõu. Esimene neist kannab nimetust "Supelranna kasutamise ja hooldamise kord" ning see määrus ütleb ära, kuidas rannaalal käituda ja mismoodi peab toimuma ranna hooldus. Teine määrus puudutab Kauksi piirkonnas tasulist parkimist. Nimelt teeb vallavalitsus volikogule ettepaneku muuta senist korda nii, et kahes parklas, kus seni tuli parkimise eest tasuda 2 eurot, hakkab eelolevast suvest parkimine maksma 3 eurot. Ent see, kes tahab parkida ranna läheduses asuvas parklas, peab senise 6 euro asemel maksma 25.

* Üheks kaitseliidu Alutaguse maleva "firmaürituseks" kujunenud  kindral Aleksander Tõnissoni auks toimuv militaarjooks tõi sel aastal kokku rekordarvu osalejaid. Mundris ja mõõgaga kindral Tõnissoni kehastanud näitleja, aktiivne kaitseliitlane ja vastne riigikogu liige Madis Milling lähetas laupäeva hommikul Pannjärvel militaarjooksu 20 km pikkusele teekonnale  83 osalejat, kel oli turjal ka 10kilone (naistel neljakilone) seljakott ja kaasas relv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles