Põhjarannik 24. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva loodusliku paekalda küljest variseb suuri ja väikesi kive. Promenaadil jalutajate täielikku ohutust ei suuda tagada ei madal piire ega ka varinguohust teavitavad hoiatusmärgid.
Narva loodusliku paekalda küljest variseb suuri ja väikesi kive. Promenaadil jalutajate täielikku ohutust ei suuda tagada ei madal piire ega ka varinguohust teavitavad hoiatusmärgid. Foto: Ilja Smirnov

* Varisema hakanud paekallas on muutnud Narva promenaadi jalakäijatele ohtlikuks. Siiani pole selgust, kes peaks tegelema promenaadil jalutajate ohutuse tagamiseks vajalike abinõude rakendamisega.

* Soome-Eesti kaubanduskoja liikmed tutvuvad kahel päeval Ida-Virumaaga, mis on enamikule tundmatu kant. Praegu võib maakonnas tegutsevaid põhjanaabritest ettevõtjaid lugeda üles kahe käe sõrmedel.

* Eile avas Ahtmes uksed uus kaubanduskeskus, millest suurema osa võtab enda alla kauplus Maxima XX − esimene selles rajoonis. Tänu uuele keskusele tekkis ligikaudu 90 uut töökohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles