Põhjarannik 29. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
lluka paulaskeskus pandi kinni 2013. aasta veebruaris ja kohalik vallavanem ei mõista siiani selle teo mõttekust.
lluka paulaskeskus pandi kinni 2013. aasta veebruaris ja kohalik vallavanem ei mõista siiani selle teo mõttekust. Foto: SCANPIX

* Ida-Virumaa omavalitsustegelased ja poliitikud on äkki kui taevast kaela langenud pagulaste küsimuse puhul koos kohaliku elanikkonnaga arusaamatuses. Ühel meelel ollakse, et Eesti pole suureks pagulaste vooluks valmis.

* Briti suursaadik Eestis Chris Holtby räägib Põhjaranniku lugejatele, miks tahab Suurbritannia muuta Euroopa Liitu, piirata oma riigis immigratsiooni ja jätkata Venemaa-vastaste sanktsioonidega.

* Ööklubide populaarsus on Ida-Virumaal sedavõrd langenud, et paljud neist on praeguseks suletud, uusi asutusi aga ettevõtjad avama ei kiirusta. Põhjarannik uuris, miks see nõnda on.

* Sillamäe linnavõimud tahavad hakata pakkuma linnaelanikele tasuta õigusabi. Sillamäel ei ole praegu ühtegi advokaadibürood ning seetõttu tuleb linlastel isegi tasulise juriidilise konsultatsiooni saamiseks mõnda teise linna sõita.

* Tänavusel hooajal loodetust kehvemalt esineva Sillamäe Kalevi jalgpalliklubi juhtkond lõpetas koostöö peatreener Sergei Frantseviga, kes tõusis mullu kangelase seisusesse, tüürides meeskonna hõbemedalitele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles