Põhjarannik 5. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne eilset volikogu istungit surus Teet Enok volikogu esimehele Niina Neglasonile pihku sotside umbusaldusavalduse tema vastu.
Enne eilset volikogu istungit surus Teet Enok volikogu esimehele Niina Neglasonile pihku sotside umbusaldusavalduse tema vastu. Foto: Peeter Lilleväli

* Jõhvi volikogu koalitsiooni kuuluvad sotsiaaldemokraadid ehmatasid eile koalitsioonipartnereid sellega, et andsid koos opositsioonisaadikutega sisse umbusaldusavalduse volikogu esimehele Niina Neglasonile. Umbusaldusavalduse sisse andnud sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige Teet Enok ütles, et neid ei rahulda volikogu töö korraldus. "Tegime juba varem ettepaneku selle olukorra lahendamiseks koalitsiooni sees, kuid midagi pole muutunud," lausus Enok.

* Elektri ja gaasita jäänud Kohtla-Järve elanik Jelena Guskova alustas eile peäval Kohtla-Järve linnavalitsuse ees näljastreiki. Naine väidab, et kavatseb seal istuda ja nägida seni, kuni tema nõudmised täidetakse.

* Keskkonnaameti tellimusel valmis Kohtla-Järve Oru linnaosa reostusuuring, mille tulemused kinnitavad, et Oru linnaosa Kambrium-Vendi Voronka põhjaveekogumi veekihis leidub benseeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles