Põhjarannik 13. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tutvustas skulptor Aivar Simson oma kätetööd narvalastele. Lastele pakkusid kivilõvid kohe huvi  − just nii oligi see mõeldud.
Eile tutvustas skulptor Aivar Simson oma kätetööd narvalastele. Lastele pakkusid kivilõvid kohe huvi − just nii oligi see mõeldud. Foto: Ilja Smirnov

* Narva kaldapromenaadi nn Rootsi terrassi mänguväljakul avati eile pidulikult lõvikujud. "Loomulikult võiks alati midagi parandada, kuid ma olen väga rahul, sest nägin lõvidele roninud lapsi," ütles skulptor Aivar Simsonpärast seda, kui oli isalõvi, kaks emalõvi ja kutsikate karja kilekattest vabastanud.

* Juuli keskpaigas algab Maidla mõisas viikingipaadi ehitus, milles saab meistri pilgu all kaasa lüüa terve kogukond.

* Juba märtsis Alutaguse Mementot juhtima valitud Lembit Pritsu esimene ülesanne ses ametis on korraldada tänavuse juuniküüditamise aastapäeva tähistamine 14. juunil.

* Ligemale kolm aastat tagasi suletud Vaivara ohtlike jäätmete keskuses alustatakse lähinädalatel uute puhastusseadmete ehitust ning peatselt selgub ka see, kes saab keskuse uueks operaatoriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles