Põhjarannik 20. juunil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Ivanova ja Viktoria Tsventarnaja olid mõlemad eelmises linnavalitsuses abilinnapead. Nüüd ei pea Tsventarnaja õigeks säilitada volikogus esimehe palgalist ametikohta, mis kuulub praegu Ivanovale.
Riina Ivanova ja Viktoria Tsventarnaja olid mõlemad eelmises linnavalitsuses abilinnapead. Nüüd ei pea Tsventarnaja õigeks säilitada volikogus esimehe palgalist ametikohta, mis kuulub praegu Ivanovale. Foto: Peeter Lilleväli

Kohtla-Järve volikogu liikme  ja endise abilinnapea Viktoria Tsventarnaja meelest võiks linn loobuda palgalisest volikogu esimehe kohast, mis seati taas sisse pärast viimaseid kohalikke valimisi 2013. aasta sügisel. Praegu Nikolai Ossipenko prügiveofirma Ekovir direktorina töötav Tsventarnaja saatis sel nädalal volikogu liikmetele kirja, milles küsis,  kas  eelarve kokkuhoiu vajadusest lähtudes ei oleks mõistlik loobuda põhikohaga volikogu esimehest ja taastada olukord, kus volikogu esimehe kohustusi täidetakse lisakohustusena põhitöö kõrvalt. Ta tõi näiteks, et kuni 2013. aasta sügiseni juhtis volikogu Arne Berendsen, kes töötas samal ajal linna sotsiaalteenistuse juhina. "Linnavolikogu töö toimus korrektselt, sujuvalt ja tulemuslikult," väitis Tsventarnaja.

* Ida-Virumaa omavalitsusliidu heakorrakomisjon sai oma ringsõidu tehtud tavapärase kahe päeva asemel ühega. Sest kandidaate, keda linnad ja vallad olid esitanud konkursile "Eesti kaunis kodu 2015", oli suure maakonna kohta kurvastavalt vähe.

* Tänasest Põhjarannikust saab teada, kus süüdatakse Ida-Virumaal suured jaanituled ning kes ja millal jaanipidudel esinevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles