Eakad idavirulased loovutasid kelmidele tuhandeid eurosid

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eelmisel neljapäeval teatas 65aastane naine politseile, et pani Omniva pakiautomaati 4700 eurot ja jäi sellest rahast ilma. Teda mõjutas oma raha sel moel loovutama talle helistanud mees, kes oli tutvustanud end politseiametnikuna.

Reedel alustas politsei kriminaalmenetlust seoses sellega, et 77aastane mees oli tundmatule isikule andnud üle 6900 eurot. Tema oli saanud kõne naiselt, kes tutvustas end pangatöötajana ja veenis teda sellist summat sularahana pangaautomaadist välja võtma ja üle andma.

Purjus mees paugutas tänaval püstoliga

Laupäeval tegi alkoholijoobes 40aastane mees Kohtla-Järvel Pärna tänaval stardipüstolist mitu lasku õhku. Politseinikud pidasid mehe kinni ja asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Politsei pidas kinni kolm naisepeksjat

Laupäeval pidas politsei kinni 53aastase mehe, kes alkoholi pruukimise käigus lõi oma 12 aastat nooremat elukaaslast.

Pühapäeval lõi Narvas Kalda tänaval 69aastane joobes mees oma 71aastast abikaasat. Narvas Mõisa tänaval lõi 56aastane alkoholi tarvitanud mees naist.

Politsei pidas kõik kolm meest kinni ja alustas asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Kallaletungi ohvriks langenud mees vajas abi kiirabilt

Kiirabi töötajad andsid laupäeval esmaabi 22aastasele mehele, keda olid Narvas Tallinna maanteel löönud kaks meest.

Iirlane tahtis Eestisse tulla Venemaa sümboolikaga

Reedel Venemaalt Eestisse tulnud Iirimaa kodanike asjade seast leiti Venemaa sümboolikat. Külalisele selgitati, et Eesti Vabariigis on agressorriigi sümbolid keelatud. Iirimaa kodanik lubati Eestisse pärast seda, kui ta jättis keelatud asjad Eesti piiri taha.

Kasahstani võltsitud juhiloaga Usbekistani kodanik Eestisse ei pääsenud

Reedel saatsid piirivalvurid Venemaale tagasi Usbekistani kodaniku, kellelt leiti Kasahstani autojuhi ADR-tunnistus, mis oli täielikult võltsitud. Valepaber võeti ära ja selle omanik saadeti tagasi Venemaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles