Viru Toit tunnistati parimaks koostööveduriks

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Toidu jõulukraam.
Viru Toidu jõulukraam. Foto: Peeter Lilleväli

Eesti väikeste- ja keskmiste ettevõtjate assotsiatsioon (EVEA) tegi täna teatavaks "Eesti Ettevõtlik Vaim" auhinnakategooriate võitjad, millega tunnistati aasta parimaks koostööveduriks MTÜ Kohalik Toit, kes toimetab kaubamärgi "Viru Toit" nime all. 

"Eesti Ettevõtlik Vaim 2015"  ettevõtlusgalal  auhinnati ning tunnustati neid tublisid väike- ning keskmise suurusega ettevõtjaid, kes oma tegemistes olid tubliks eeskujuks teistele.

Kategooriasse „Koostöö vedur“ esitati ühe kandidaadina MTÜ Kohalik Toit, mis on Virumaa toidutootjaid ja -käitlejaid ühendav koostööorganisatsioon, mis propageerib kohalikku toitu. Nemad selles kategoorias ka võitsid.

Samas kategoorias olid kandidaatideks veel MTÜ Saarte Koostöökogu, kes korraldab SaareMaaPäevade raames Turupäeva ja Paldiski Ettevõtjate Liit, mis otsib oma piirkonna arenguvõimalusi.

Lisaks jagati tiitleid kategoorias "Põlvkondade jõud", kus võitis OÜ Kadarbiku Köögivili. Aasta naisettevõtjaks tunnistati Maria Kaljuste. Kategoorias "Maa Sool" võitis AS Paldiski Tsingipada. Alustava ettevõtte kategoorias „Parim Start“ võitis OÜ Muhu Pagarid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles