Všivtsev pälvis ministrilt Regionaalmaasika

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruaris võttis Vladimir Všivtsev vastu Ida-Virumaa aasta tegija auhinna, nüüd pälvis ta tunnustust ka üleriigilisel konkursil  "Regionaalmaasikas".
Veebruaris võttis Vladimir Všivtsev vastu Ida-Virumaa aasta tegija auhinna, nüüd pälvis ta tunnustust ka üleriigilisel konkursil "Regionaalmaasikas". Foto: Matti Kämärä

Narva spordielu aktivist ja Ida-Virumaa aasta tegija 2015 Vladimir Všivtsev pälvis eile riigihalduse ministrilt Arto Aasalt ühe viiest jagatavast Regionaalmaasikast, millega tunnustatakse parimaid piirkondlikku arengut toetavaid algatusi Eestis.

Všivtsevit autasustati Ida-Viru suurima rahvaspordiürituse Narva energiajooksu korraldamise eest. Lisaks tegutseb tema eestvedamisel Äkkeküla tervise- ja spordikeskus. Ta korraldab ka  rattamatka "Jalgratas mu sõber ja abimees", Narva südamepäeva, Narva-Jõesuu südamepäevajooksu, Narva-Jõesuu meremiilijooksu, Narva suusasõitu, Ida-Virumaa rattamaratoni, Äkke GP maastikuratta olümpiakrossi rahvusvahelist võistlust, Narva rullisõitu (alates 2015) ja paljusid teisi üritusi.

Arto Aas sõnas, et Regionaalmaasika saajate puhul on tegemist tõeliste oma kodukoha patriootidega. "Nad annavad oma hoolimise ja ettevõtlikkusega piirkonna arengule hoogu juurde ja nii mõnigi auhinna saanud ettevõtmine on oma regiooni kaubamärgiks või isegi visiitkaardiks," kiitis ta.

Märtsis välja kuulutatud konkursile "Regionaalmaasikas" laekus 23 ettepanekut. Riigihalduse ministri moodustatud komisjon valis nende hulgast välja viis väljapaistvamat algatust. Neid tunnustati Eesti klaasikunstniku Maret Sarapu tehtud klaasist maasikaga.

Peale Všivtsevi pälvisid auhinna ka Rapla piirkonna kultuuri- ja spordielu püsiv toetaja AS Akzo Nobel Baltics, Vana-Võrumaa sõnalise pärimuse hoidja ja käsitöölisi koondava võrgustiku eestvedaja Külli Eichenbaum, filmialase koolitusega tegelev MTÜ Kinobuss ja selle eestvedaja Mikk Rand ning Kärdla kohvikute päeva peakorraldajad Ly Kaups ja Ere Naat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles