Jõhvi isadepäeva peol käis üle tuhande inimese FOTOGALERII

Peeter Lilleväli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagi tavaks saanud, olid isadepäeval oma varustus ja tehnikat näitamas ka kaitseväelased. PEETER LILLEVÄLI
Nagi tavaks saanud, olid isadepäeval oma varustus ja tehnikat näitamas ka kaitseväelased. PEETER LILLEVÄLI Foto: Põhjarannik

Pühapäeval tähistati Jõhvi kontserdimajas isadepäeva - juba üle kümne aasta kestnud traditsioon teha seda perepäeva vormis on end igati õigustanud.

Ka seekord, kui ligipääs kontserdimajja ukseni polnud selle ümbruses toimuva ehitustegevuse tõttu lihtne lakk-kingades jalutuskäik.

"Ega keegi rahvast ei loendanud, aga arvestades, et kontserdi ajal oli saal üpris täis ja inimesi tuli ja läks kogu päeva jooksul, julgen öelda, et külastajaid oli üle tuhande. Elu on näidanud, et perepäeva vorm kontserdi ja paljude tegevustega meeldib jõhvikatele," ütles Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse direktor Anne Uttendorf.

Lisaks kontserdile ja paljudele vabatahtlikele abimeestele eri organisatsioonidest, kes aitasid päeva lõbusaks ja harivaks teha, on igal aastal ka midagi uut. Seekord tänati pidupäeval esimest korda vallavalitsuse tänukirjaga tublisid isasid ning kohalikud prominentsed isad näitasid suurel ekraanil, kuidas nad oma lastele unelaulu laulavad.

VAATA PILDIGALERIID ISADEPÄEVA TÄHISTAMISEST JÕHVIS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles