Naumkin võib saada Jõhvi vallavalitsuse liikmeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Naumkin võidakse täna kinnitada vallavalitsuse liikmeks. MATTI KÄMÄRÄ
Aleksei Naumkin võidakse täna kinnitada vallavalitsuse liikmeks. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Endine Jõhvi vallavanem Aleksei Naumkin, kes osales sügisel läbirääkimistel opositsiooniga praeguse vallavalitsuse umbusaldamiseks, võib sel neljapäeval saada uueks vallavalitsuse liikmeks. 

Neljapäeval  tuleb Jõhvi vallavanem Martin Repinski volikogu ette ettepanekuga kinnitada vallavalitsuse struktuuri veel üks vallavalitsuse liige. "Ma ei tahaks sellest praegu rääkida, see poleks aus volikogu ja koalitsioonipartnerite suhtes," vastas Repinski kolmapäeva  õhtul Põhjaranniku küsimusele, kes saab uueks vallavalitsuse liikmeks, kui suur on tema palk ja missuguseid ülesandeid uus valitsuse liige täitma hakkab. Küsimusele, kas kandidaadiks on praegune volikogu aseesimees Aleksei Naumkin, vastas Repinski puiklevalt, et nimesid ta praegu ei nimeta.  Ta ütles, et uue liikme ülesannete formuleeringut veel täpsustatakse.

Küsimusele, miks tekkis vajadus uue vallavalitsuse liikme järele, kui volikogu istungi eelõhtul pole veel selged tema valdkonnadki, vastas vallavanem, et see on hea, kui vallavalitsuses on rohkem inimesi, see tähendab muu hulgas suuremat kompetentsi ja arvamuste paljusust.

Aleksei Naumkin ise oli samuti oma vastustes puiklev. "Tegelikult seadusest tuleneb, et vallavalitsus teeb volikogule esildise, ning neljapäevasel volikogu istungil ta seda teebki." Küsimusele, kas temaga on räägitud vallavalitsuse liikme kohale asumise võimalusest, vastas ta: "Mingid jutud on olnud, aga ma ei tea, kellega on veel räägitud, sellepärast ma ei oskagi täpsemalt öelda." Ometi esitas Ossipenko valimisliitu Jõhvi − Meie Kodu kuuluv Naumkin eelmisel nädalal valla valimiskomisjonile avalduse oma volikogu liikme volituste peatamiseks kolmeks kuuks ning nüüd võtab volikogus tema koha sisse Tamara Luigas.

Naumkiniga ühes valimisliidus volikogusse kandideerinud Tamara Põlevina ütles eelmisel nädalal toimunud volikogu eestseisuse istungil, et nemad esitavad vallavalitsuse liikme kandidaadiks Aleksei Naumkini, kelle ülesandeks oleks tegelda kaasamise, koostöö ning välissuhetega.

Pikemalt saab lugeda neljapäeval ilmuvast Põhjaranniku paberlehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles