Isadepäev toob Jõhvi Tanja Mihhailova ja Trafficu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laululahingus" koos ajateenijatega laulnud Tatjana Mihhailova esineb Jõhvis militaarmaigulisel isadepäeval.
"Laululahingus" koos ajateenijatega laulnud Tatjana Mihhailova esineb Jõhvis militaarmaigulisel isadepäeval. Foto: TV3

13. novembril toimub Jõhvi spordihallis kõikide laste isadepäev, mis pakub pere meespoolele võimalust tutvuda Eesti operatiiv- ja militaartehnikaga ning paneb lapsed koos isadega sporti tegema ja kontserti nautima.

Kaitseväe, Kaitseliidu, politsei, päästeameti ja siseministeeriumi korraldatav kogupereüritus toob Jõhvi spordihalli igat sorti tehnikat, mis peaks vastama just meeste maitsele - kohal on tankitõrjetehnika, soomusauto, haubits ja miinipilduja, lisaks mitmesugused pääste- ja politseimasinad. Kõike seda saab mitte ainult kaugelt vaadata, vaid ka oma käega katsuda. Lisaks sellele võib proovida voolikuga täpsust visata, sõdurivarustuses liikuda, mängida sõrmejäljekütti või katsetada laskesimulaatorit ja maskeerimist.

Isadepäev spordihallis algab kaitseväe orkestri esinemisega kell 11. Kell 11.30 toimub päästjate eririietuse ja vormi tutvustus, kell 12 esineb Tatjana Mihhailova, kell 13 demonstreerivad kaitseväelased lähivõitlust, kell 13.20 esineb spordiklubi Fööniks ja kell 13.40 politseiorkester. Kell 14.15 toimub vahipataljoni auvahtkonna vigursõu relvadega, kell 14.40 näeb, kuidas töötavad politseikoerad, ning kell 15 esineb ansambel Traffic, pärast mida toimub auhindade loosimine. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles