Sügisel uuendatud Jõhvi kesklinna mänguväljak on ohtlik ja vajab remonti

Põhjarannik
Copy
Novembri lõpp pole just parim aeg mänguväljaku ehitamiseks ja nüüd tuleb nii mõndagi garantii korras ümber teha.
Novembri lõpp pole just parim aeg mänguväljaku ehitamiseks ja nüüd tuleb nii mõndagi garantii korras ümber teha. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Mullu hilissügisel uuenduskuuri läbi teinud Jõhvi kesklinnas asuva mänguväljaku katted ja pinnas on nii ära vajunud ning ebatasane, et kujutab endast ohtu lastele. 

Atraktsioonide alused pehmed kummimatid on ära vajunud, mistõttu lapsed võivad nende serva taha komistada ja ennast vigastada. 

Uued atraktsioonid ning ka katendite uuendus tehti sellele väljakule eelmise aasta 28. novembril, kui lumi oli juba maas ja riigikogu valimisteni jäänud kolm kuud. Kindlasti polnud miinuskraade arvestades tegemist just parima ajaga pinnasetööde jaoks, mille tõttu ongi probleemid tekkinud. "See projekt läks vallaametnikest mööda. Ka rahalises mõttes," sõnas valla majandusspetsialist Aivo Tamm. Ta selgitas, et raha tuli riigilt ilmselt otse MTÜ-le selle mänguväljaku korrastamiseks, sest vallaeelarvest seda makstud pole. "See oli ilmselt niinimetatud katuseraha ja toonane vallavanem Martin Repinski tegeles kõigega isiklikult," lisas ta.  

Tema sõnul probleem peagi lahendatakse. "Saime Martin Repinskilt tegijate kontaktandmed ja garantiiremont algab juba laupäeval," ütles majandusspetsialist. Kummimattide alla paigaldatakse uus pinnas, seda tihendatakse ning seejärel peaks kate jälle sile saama. Lisaks korrastatakse remondi käigus natuke atraktsioone," sõnas Aivo Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles