Prokurör küsis jõhkrale naisetapjale 14 aastat vanglat

Ilja Smirnov
Copy
Sergei Golubev mullu aprillis väljumas Narva kohtumajast, pärast seda kui kohus oli ta vahi alla võtnud.
Sergei Golubev mullu aprillis väljumas Narva kohtumajast, pärast seda kui kohus oli ta vahi alla võtnud. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Prokurör küsis 14 aastat vanglat mehele, keda süüdistatakse oma abikaasa tapmises eelmisel aastal ühes Narva ilusalongis. 

Eelmise aasta 21. aprillil kella 22.15 paiku leiti Narvas Juhkentali tänavas asuvast ilusalongist Jelena Gadzovskaja (42) vägivallamärkidega surnukeha. Naist oli pekstud ja pussitatud. Sündmuskohal peeti kahtlustatavana kinni tapetu abikaasa, varem kohtulikult karistamata Sergei Golubev (42), kes sellest ajast saadik viibib vahi all. 

Tänavu kevadel algas Viru maakohtu Narva kohtumajas kinnine protsess Golubevi üle ning just selle fakti tõttu ei saa prokuratuur enda väitel süüdistuse detaile avaldada. Mõrvapaik ise asub Narva kohtumaja naabruses.

"Golubevile esitati süüdistus mõrvas, mis on toime pandud  piinaval või julmal viisil. Prokurör küsis süüdistatavale karistuseks 14 aastat vangistust," sõnas Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Jelena Filippova.  Selle eest võib süüdimõistmisel karistada 8 kuni 20 aasta pikkuse või eluaegse vangistusega.  Kohus pidi algul oma otsuse tegema eelmisel nädalal, ent tähtaeg lükati 2. juulile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles