Narvas põrkasid autod kokku

, Küljendaja
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

12. juunil kell 9.45 sooritas 31aastane mees Narvas Puškini tänava 19. maja juures sõiduautot Volkswagen Passat juhtides parempöörde sõidureast, millelt võib sõita ainult otse. Seetõttu sõitis ta ette sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 46aastane mees. Mõlemad juhid toimetati pärast kokkupõrget Narva haiglasse kontrolli. 

Politsei otsib 37aastast Aleksandrit

Foto: PPA

Politseile laekus teade, et nädal tagasi lahkus oma Sinimäel asuvast kodust 37aastane Aleksandr ning tema asukoht on praeguseni teadmata. Mees võib ringi sõita sõidukiga Mercedes-Benz.

Politseinikud otsisid Aleksandrit eri kohtadest, kuid tulemuseta.

Kõigil, kellel on infot mehe asukoha kohta, palutakse politseiga ühendust võtta telefonil 112.

Poiss tabati alkovarguselt 

12. juunil üritas 14aastane poiss varastada Kohtla-Järvel Keskalleel asuvast poest 60 euro väärtuses alkoholi. Selgituseks ütles nooruk, et poe juures ähvardasid teda kaks tundmatut meest peksmisega, juhul kui ta keeldub varastamast.

Röövlid vägivallatsesid pensionäri kallal

12. juunil sisenesid Narvas Rakvere tänava korterisse kaks meest, kellest üks kasutas korteri omaniku, 70aastase mehe kallal vägivalda ja võttis ära 150 eurot.

Eakas naine virutas mehele triikrauaga pähe

12. juunil lõi 72aastane naine Narvas Uusküla tänava korteris triikrauaga pähe oma 60aastasele elukaaslasele, tekitades mehele füüsilist valu ja kehavigastusi.

Noorukilt võeti ratas

12. juunil teatati politseile, et 11. juuni päeval võttis üks mees Jõhvis Sompa tänaval noorukilt jalgratta, lubades selle tagastada, kuid ei teinud seda. Jalgratta maksumus on 800 eurot. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles