Tasuta huviringe lubanud Jõhvi võimuliit hakkab osalustasusid hoopis tõstma

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Aasta tagasi allkirjastasid Aleksei Naumkin ja Martin Repinski koalitsioonileppe, kus oli kirjas lubadus teha igale lapsele vähemalt üks huviring tasuta kättesaadavaks. Nüüd ei ole mehed selle lubaduse täitmises enam sugugi ühel meelel.
Aasta tagasi allkirjastasid Aleksei Naumkin ja Martin Repinski koalitsioonileppe, kus oli kirjas lubadus teha igale lapsele vähemalt üks huviring tasuta kättesaadavaks. Nüüd ei ole mehed selle lubaduse täitmises enam sugugi ühel meelel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuigi Jõhvi praeguse võimuliidu sõlmitud koalitsioonilepe lubab anda igale lapsele võimaluse käia ühes huviringis tasuta, ei ole aasta jooksul selleks midagi ette võetud ja ettevalmistused käivad hoopis huviringide tasude tõstmiseks.

Valimisliidu Jõhvi − Meie Kodu ja Keskerakonna suuremas osas üldsõnalises Jõhvi valitsemise leppes on üks väheseid konkreetseid lubadusi kirjas nõnda:  "Teeme ühe huviringi omavalitsuse elanike lapsele tasuta kättesaadavaks." Leppele panid oma allkirja nende fraktsioonide tollased juhid Aleksei Naumkin, kes praegu on sotsiaalvaldkonna eest vastutav abivallavanem, ja kaheksa kuud vallavanema ametis olnud Keskerakonna Jõhvi osakonna esimees Martin Repinski, kes on kevadest alates riigikogu liige. 

Tulekul on osalustasude tõus 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles