Narva ilusalongis naise mõrvanud mehe kaitsja taotleb karistusaja vähendamist (1)

Ilja Smirnov
Copy
Nii nägi Sergei Golubev välja 2018. aasta aprillis, mil kohus väljastas loa tema vahi all pidamiseks. Mitte kordagi selle aja sees pole kahtluse alla seatud seda, et see räsitud ilme ja kriibitud näoga meesterahvas kuriteo tõepoolest toime pani, ent kaalumisel on kuriteo ümberkvalifitseerimine.
Nii nägi Sergei Golubev välja 2018. aasta aprillis, mil kohus väljastas loa tema vahi all pidamiseks. Mitte kordagi selle aja sees pole kahtluse alla seatud seda, et see räsitud ilme ja kriibitud näoga meesterahvas kuriteo tõepoolest toime pani, ent kaalumisel on kuriteo ümberkvalifitseerimine. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Sergei Golubev (43), keda süüdistati oma abikaasa tapmises eelmisel aastal ühes Narva ilusalongis, mõisteti süüdi, ent kuna kaitsja kavatseb talle määratud karmi karistuse vaidlustada, ei saa kohtu otsust esialgu jõustunuks lugeda. Mõrvar ise on viibinud juba üle aasta vahi all, kahetseb oma tegu ning palus kohtus andestust.

Teisipäeval, 2. juulil loeti Viru maakohtu Narva kohtumajas ette Sergei Golubevile (43) määratud karistus. Meest süüdistati oma naise tapmises piinaval ja julmal viisil, mille eest võib süüdimõistmise korral karistuseks määrata kuni eluaegse vangistuse. Prokurör taotles varem kohtulikult karistamata Golubevile 14aastast vangistust, kohus määras talle karistuseks 18 aastat vangistust.

Kohtu hinnangul ei ole sellise brutaalse ja kannatanule piina põhjustanud teo eest prokuröri taotletud 14aastane vangistus piisav.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles