Narva rattateede võrgustik laieneb

Ilja Smirnov
Copy
Narva kergliiklusteede võrgustik ei hõlma mitte ainult uusi rajatud ratta- ja jalgteid, vaid kohati ka vanu ja mitte väga korralikke kõnniteid ühes neile kantud märgistuse ja lisatud liiklusmärkidega. Tööde üleandmise-vastuvõtmise ajaks oli teemärgistus neilt paiguti juba maha kulunud.
Narva kergliiklusteede võrgustik ei hõlma mitte ainult uusi rajatud ratta- ja jalgteid, vaid kohati ka vanu ja mitte väga korralikke kõnniteid ühes neile kantud märgistuse ja lisatud liiklusmärkidega. Tööde üleandmise-vastuvõtmise ajaks oli teemärgistus neilt paiguti juba maha kulunud. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

2018. aastal alanud 36 kilomeetri pikkuse kergliiklusteede võrgustiku ehitus ja markeerimine Narva territooriumil on peaaegu lõppenud. Praegu lõpetatakse teede markeerimist ning ehkki esimestena valminud lõikudel on teemärgistus oma esialgse ilme minetanud, on tööde esimene vastuvõtmine juba tehtud.

Nagu Põhjarannik on juba korduvalt kirjutanud, hõlmab Narva kergliiklusteede ehituse ja kohati vaid märgistamise mastaapne projekt 36,5 kilomeetri pikkust lõiku. Tööd pidid valmis saama 2018. aasta detsembris, ent ehitusfirmad RTS Infraehitus ning Rand ja Tuulberg pöördusid novembri alguses linna poole palvega seda tähtaega pikendada.

Ehitajad ütlesid meile, et neil kulub täpselt kaks nädalat.

Natalja Smelova

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles