Repinski peab kitsefarmi ebaseadusliku reklaami maha võtma (3)

Põhjarannik
Copy
Vallavalitsus kohustas märgukirjas kitsefarmi omanikule, et see ebaseadusliku reklaami 12. juuliks maha võtaks, kuid reede keskpäeval oli see veel alles.
Vallavalitsus kohustas märgukirjas kitsefarmi omanikule, et see ebaseadusliku reklaami 12. juuliks maha võtaks, kuid reede keskpäeval oli see veel alles. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Toila vallavalitsus saatis riigikogu liikmele Martin Repinskile märgukirja, kus teatatakse, et talle kuuluva kitsefarmi reklaam maantee ääres on ebaseaduslikult paigaldatud. 

Toila valla ehitusspetsialist Hannes Lumiste teatas, et Tallinna-Narva maantee ääres Konju külas Toila vallas on paigaldatud kahepoolne välireklaam Repinski ettevõtte tegevuse ja toodete reklaamimiseks. Nimetatud reklaam on Lumiste sõnul aga paigaldatud omavoliliselt, eirates Toila vallavolikogu sätestatud reklaami paigaldamise nõudeid. 

Ametniku kinnitusel pole Toila vallavalitsusele esitatud vajalikku kooskõlastatud dokumentatsiooni, mis oleks aluseks välireklaami paigaldamise loa väljastamiseks või sellest keeldumiseks. "Samuti pöörame Teie tähelepanu asjaolule, et omavoliliselt paigaldatud reklaam paikneb riigimaantee kaitsevööndis ning on kinnitatud elektriliini kandeposti külge, mis on lubamatu," kirjutas Lumiste ning palus viivitamatult kitsefarmi ebaseadusliku reklaami posti küljest maha võtta. 

"Käesoleva märgukirja nõuete täitmata jätmisel on Toila vallavalitsusel õigus eemaldada omavoliline välireklaam ning nõuda selle eemaldamise kulud välja ebaseadusliku reklaami paigaldajalt," teatas Lumiste ja lisas, et kui kitsefarm soovib paigaldada seadusliku välireklaami, tuleb tutvuda selle paigaldamise eeskirjaga ning esitada nõuetekohane taotlus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles