Hendrik Agur korraldab omaloominguliste laulude konkursi

Põhjarannik
Copy
Võidulugudele teevad orkestriseaded heliloojad  Siim Aimla (pildil) ja Tõnis Kõrvits.
Võidulugudele teevad orkestriseaded heliloojad Siim Aimla (pildil) ja Tõnis Kõrvits. Foto: SCANPIX

Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor Hendrik Agur kutsub maakonna koolide õpilasi ning koolitöötajaid osalema Ida-Virumaa noorte omaloominguliste laulude konkursil "Väike laul suurele lavale".

Osalema on oodatud kõikide kooliastmete õpilased 1.-12. klassideni, kutseõppeasutuste õpilased ja koolitöötajad. "Loome pinnase noorte loovusele ning anname selle väljendamiseks väärikad võimalused," ütles Agur.

Võidulugudele teevad heliloojad Tõnis Kõrvits ja Siim Aimla orkestriseaded ning need kantakse ette kontserdil "Väike laul suurele lavale" Jõhvi kontserdimajas 16. detsembril. Laule saadab Kohtla-Järve gümnaasiumi noorteorkester. Solistid ja esitajad on kas laulu autorid, soovitatud muusikud või korraldaja määratud interpreedid.

Žüriil on õigus välja anda eripreemiaid ja auhinnalisi kohti. Kõik osalejad saavad omaloomingulisel konkursil osalemise diplomi.

Konkursile võib esitada omaloomingulise laulu kas helifailina, heli- või videokandjal, noodistatuna, elektroonselt või paberil. Samuti võib esitada oma loo konkursikomisjonile elavas ettekandes kas a cappella, mõne muusikainstrumendi või ansambli saatel. Laulu tekstina võib kasutada ka teiste autorite loomingut.

Laulude konkursile esitamise tähtaeg on 15. oktoober kell 14 kas elektroonselt meiliaadressil konkurss@kjg.ee ja/või elavas ettekandes 15. oktoobril alates kella 14 Kohtla-Järve gümnaasiumi Gustav Ernesaksa muusikaruumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles