Narva muuseumi teenekad töötajad on uue juhi ajal lahkunud

Teet Korsten
Copy
Ivo Posti: "Narvas on hea, kui inimesed vahetuvad. Alati on hea, kui veri vahetub. Kui öeldakse, et paljud senised töötajad on lahkunud − see ongi hea. Kui inimene on töötanud kümme aastat ühes kohas ja tulevad muutused, ongi nii, et kas harjud nendega või ei harju."
Ivo Posti: "Narvas on hea, kui inimesed vahetuvad. Alati on hea, kui veri vahetub. Kui öeldakse, et paljud senised töötajad on lahkunud − see ongi hea. Kui inimene on töötanud kümme aastat ühes kohas ja tulevad muutused, ongi nii, et kas harjud nendega või ei harju." Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Reede, 15. novembrini sai esitada avaldusi, kandideerimaks SA Narva Muuseum juhatuse liikme ehk muuseumi juhi kohale. Praeguse juhi Ivo Posti ametis oleku ajal on lahkunud töölt muuseumis peaaegu kõik senised olulised töötajad. Samas on Posti saavutuste hulgas suhete normaliseerumine linnaga.

Tööpakkumises on muu seas kirjas, et juhilt oodatakse inimeste ja protsesside juhtimise kogemust, algatus- ja analüüsivõimet ning head suhtlemisoskust ja oskust suhelda avalikkusega ning teha koostööd avalike huvide elluviimisel. 

"Arenguruumi on alati" 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles