Revisjonikomisjoni esimees: volikogu suured hüvitised tulenevad opositsiooni arupärimistest

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Tamara Põlevina (vasakul) sõnul on Jõhvi volikogu juhtide ja komisjonide esimeeste hüvitised suured, kuna neil tuleb teha palju tööd opositsiooni arupärimistele vastates. Pildil on ka volikogu aseesimees Jelena Bezvoditskaja ja fraktsiooni Jõhvi − Meie Kodu esimees Andrei Ojamäe.
Tamara Põlevina (vasakul) sõnul on Jõhvi volikogu juhtide ja komisjonide esimeeste hüvitised suured, kuna neil tuleb teha palju tööd opositsiooni arupärimistele vastates. Pildil on ka volikogu aseesimees Jelena Bezvoditskaja ja fraktsiooni Jõhvi − Meie Kodu esimees Andrei Ojamäe. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Neljapäeval Jõhvi volikogu revisjonikomisjoni esimeheks valitud Tamara Põlevina põhjendas volikogu juhtidele makstavaid suuri hüvitisi suure tööga, mis kulub opositsiooni arupärimistele vastamisele, kuigi tegelikult teevad seda vallavalitsuse liikmed. 

Jõhvis valitseva Ossipenko valimisliidu Jõhvi − Meie Kodu ja Keskerakonna saadikud lükkasid neljapäeval tagasi opositsiooni ettepaneku vähendada peaaegu poole võrra volikogu juhtidele, komisjonide esimeestele ja lihtliikmetele makstavaid hüvitisi. 

Arupärimistele vastamine on suur töö 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles