Lüganuse nõuab tervisekeskuse ehitustööde kiiret lõpetamist

Põhjarannik
Copy
Kui seni oli Kiviõli polikliinikust korda tehtud vaid Ida-Viru keskhaigla kasutuses olev osa, siis nüüd on uuenduskuuri läbi teinud kogu maja.
Kui seni oli Kiviõli polikliinikust korda tehtud vaid Ida-Viru keskhaigla kasutuses olev osa, siis nüüd on uuenduskuuri läbi teinud kogu maja. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ehkki Lüganuse vald astub Kiviõli tervisekeskuse ehitajale varbale ning nõuab kokkulepitud tööde kiiret lõpetamist, tähtaja ületamise eest trahvi ei tehta. 

Riigi toetusega ehitatav esmatasandi tervisekeskus Kiviõlis pidi valmima eelmise aasta sügisel, kuid ehitustähtaeg lükati ehitaja palvel edasi aasta lõppu. Praeguseks ei ole hoone veel seisus, et vald oleks valmis objekti vastu võtma, ning ehitajaid kiirustatakse takka, et viimased tööd saaksid tehtud ning kõik kitsaskohad üle vaadatud. 

"Praegu ei jää küll muljet, et ehitustööd oleks läbi, kuid tegelikult on suurem osa töödest siiski valmis ning jäänud on viimased lõpetamised ja koristamine, mis ei tohiks palju aega võtta. Samas ei ole me valmis praeguses seisus maja üle võtma ning nõuame, et kõik saaks tehtud," ütles Lüganuse vallavanem Viktor Rauam, kelle sõnul on nad saatnud ehitajale märgukirja, kuid mingit trahvinõuet nad vähemalt esialgu esitada ei plaani. Sellel nädalal on kavas ehitajaga kohtuda, tööd üle vaadata, kaardistada ning leppida kokku, kuidas ja millal need valmis saavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles