PÄEVA PILT Aleksandr Razguljajev tähistas 105. sünnipäeva

Põhjarannik
Copy
105aastaseks saanud Aleksandr Razguljajevi suur medalite kogu täienes sel veel mitme uue mälestusmedaliga, mille andsid talle pidulikult üle Juri Gribkov ja Ole Øveraas.
105aastaseks saanud Aleksandr Razguljajevi suur medalite kogu täienes sel veel mitme uue mälestusmedaliga, mille andsid talle pidulikult üle Juri Gribkov ja Ole Øveraas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Esmaspäeval tähistas Kohtla-Järvelt pärit teise maailmasõja veteran, erupolkovnik Aleksandr Razguljajev oma 105. sünnipäeva.

Sel puhul toimus Kohtla-Järve linnapea kabinetis pidulik vastuvõtt, millest võtsid teiste seas osa ka Norra saatkonna asjur Ole Øveraas, Norra kaitseatašee Knut Walbaekken ning Vene Föderatsiooni Narva peakonsul Juri Gribkov. Sooje sõnu laususid juubilarile ka Kohtla-Järve linnapea Ljudmila Jantšenko, volikogu esimees Riina Ivanova, Kohtla-Järve linna veteranide ja pensionäride sõpruskonna juht Valeri Tumko ning mitmed teised külalised.

105aastaseks saanud Razguljajevi suur medalite kogu täienes sel päeval veel mitme uue mälestusmedaliga, mille andsid talle pidulikult üle Juri Gribkov ja Ole Øveraas.

"Olen väga õnnelik, et mul on õnnestunud elada nii suure juubelini ning mind on ümbritsetud niivõrd suure tähelepanuga," sõnas juubilar tänutäheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles