Naistepäeva lillemaraton pikeneb sel aastal mitmepäevaseks

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Aivar Mägi veab Ida-Virumaa kauplustesse tellimusi laiali. Naistepäeva eel on temalgi pikk ja askeldusterohke tööpäev, ent see on väga meeldiv töö − inimestele rõõmu valmistada.
Aivar Mägi veab Ida-Virumaa kauplustesse tellimusi laiali. Naistepäeva eel on temalgi pikk ja askeldusterohke tööpäev, ent see on väga meeldiv töö − inimestele rõõmu valmistada. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ehkki naistepäev on tänavu pühapäeval, õnnitlesid paljud meesterahvad oma kolleege ja tuttavaid juba varakult. Seepärast läks iga-aastane lilleostumaraton tänavu lahti juba neljapäeval ja kestab lillemüüjate oletuste kohaselt esmaspäevani välja. 

Nagu ikka naistepäeva eel, kirendavad kaupluste riiulid ka tänavu lilledest. Ehkki suurt kiremöllu nädala lõpus märgata ei ole, teavad müüjad: lillemüügi kõrgaeg saabub laupäeval ja ega neil pühapäevalgi jõude istuda tule.

Paljud lillepoed on pikendanud oma lahtiolekuaegu − eelkõige sellepärast, et reedeks, laupäevaks ja pühapäevaks on neilt tellitud rohkelt lillekimpe. Kõikjal kasvavad ka koos kohaletoimetamisega tehtavad tellimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles