Sillamäe uus turuhoone avab peagi uksed

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Investorite sõnul on tänapäeva turuhoonetel, eriti toiduaineturgudel, supermarketitega võrreldes mitmeid eeliseid, linnaelanikel aga peab valikut olema.
Investorite sõnul on tänapäeva turuhoonetel, eriti toiduaineturgudel, supermarketitega võrreldes mitmeid eeliseid, linnaelanikel aga peab valikut olema. Foto: eskiis

Suure osa Sillamäele Viru pst 14 rajatud uuest ärihoonest võtab enda alla turg.

Hoone omaniku OÜ Aragats esindaja Araik Karapetjan ütles, et kauaoodatud objekt on juba peaaegu valmis: käimas on viimased sisetööd ja ettevalmistused ning aprilli algul lööb turuhoone oma uksed külastajatele valla. See tähendab, et turukaubandus kolib tänavalt katuse alla, mis Eesti heitlikku ilma arvestades on oluline nii müüjate kui ka ostjate seisukohast.

"Kõik kavandatu õnnestus ellu viia: tegemist on uue, nüüdisaegse, kõikidele sanitaar- ja muudele normidele vastavate mugavuste ja tingimustega turuga," on Karapetjan rahul. "Siin on 12 külmvitriini ning kümned letid toidu- ja tööstuskaupade jaoks. Turuhoone projekteeris sama firma, kes rajas elanike seas väga populaarse Tallinna Balti jaama turu. Loodan, et meiegi pakkumise järele on nõudlust − ja mitte ainult sillamäelaste seas, vaid et siit hakkavad läbi astuma ka naaberlinnade elanikud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles