Jõhvi ühistud nõuavad lärmaka baari varasemat sulgemist

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi mikrorajoonis asuva baari L´Amour naabruses asuvad ühistud kaebavad lärmi ja ropendamise üle ning nõuavad vallalt baari lahtiolekuaja kärpimist kella 23ni. Praegu töötab baar nädalavahetusel kella viieni hommikul.
Jõhvi mikrorajoonis asuva baari L´Amour naabruses asuvad ühistud kaebavad lärmi ja ropendamise üle ning nõuavad vallalt baari lahtiolekuaja kärpimist kella 23ni. Praegu töötab baar nädalavahetusel kella viieni hommikul. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Mitu Jõhvi mikrorajoonis asuvat korteriühistut on pöördunud Jõhvi vallavalitsuse poole kirjaga, milles nad kaebavad naabruses olevast baarist kostva lärmi ja väidetavate korrarikkumiste peale ning nõuavad, et meelelahutusasutuse lahtiolekuaega kärbitaks oluliselt. 

Möödunud nädalal kirjutas Põhjarannik, et Jõhvi vallavalitsuses said kokku vallavõimu, politsei ja kahe baari esindajad ning kohtumisel arutati nendes meelelahutusasutustes ja nende ümber nädalavahetuste öötundidel toimuvat. Kohtumine oli ajendatud politsei korduvatest märgukirjadest, kus juhitakse tähelepanu Keskväljak 7 asuvas baaris Jõhvi Kelder ja Kaare 23 tegutsevas baaris L´Amour toimuvale.

Korrarikkumiste arv kasvab 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles