Jõhvi spordikoolis kõrgema palgaga ameti saanud Vassiljeva on koduses karantiinis

Erik Gamzejev
Copy
1. märtsist on Jõhvi volikogu liige Jekaterina Vassiljeva Jõhvi spordikoolis ametis 1200eurose palgaga projektijuhina.
1. märtsist on Jõhvi volikogu liige Jekaterina Vassiljeva Jõhvi spordikoolis ametis 1200eurose palgaga projektijuhina. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Keskerakondlasest Jõhvi vallavolikogu liige Jekaterina Vassiljeva sai sel ajal, kui ta koroonaviiruse riskipiirkonnas Põhja-Itaalias suusatas, Jõhvi spordikoolis kõrgema palgaga uue ameti − projektijuhi tööd teeb ta aga 14 päeva koduses karantiinis olles. 

Veebruari lõpus Jõhvi spordikooli direktori kohusetäitjaks saanud vallavolikogu liige Tamara Luigas, kes kuulub fraktsiooni Jõhvi − Meie Kodu, ütles, et struktuurimuudatuste tõttu koondati 1. märtsist Vassiljeva senine 1000eurose palgaga võimla administraatori ametikoht ja ta on nüüd ametis projektijuhina, kelle kuutasu on 1200 eurot [Kolmapäeval ütles Luigas ekslikult palganumbriks 1500 eurot]. Alles mullu suvel Vassiljeva jaoks loodud võimla administraatori koha kaotamise kohta ütles Luigas, et administraatoreid on spordikoolis niigi piisavalt.  

Luigas lausus, et uue ametikoha täitmiseks ei kuulutatud välja konkurssi, kuna ta pidi tööandjana Vassiljevale, kelle senine töökoht koondati, pakkuma teist vaba töökohta. "Tema haridus seda võimaldas," märkis Luigas, kelle sõnul on Vassiljeva lõpetanud Lääne-Virumaa rakenduskõrgkooli majandusarvestuse erialal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles