Türklasest jalgpallitreener manitses narvalasi koroonaviirust tõsiselt võtma

Põhjarannik
Copy
Cenk Özcan jõudis Narva Transi sel hooajal juhendada vaid kaheksas meistriliiga mängus, millest kuues  tuli kaotus ja kaks lõppesid viigiga.
Cenk Özcan jõudis Narva Transi sel hooajal juhendada vaid kaheksas meistriliiga mängus, millest kuues tuli kaotus ja kaks lõppesid viigiga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Transi jalgpallimeeskonna peatreener türklane Cenk Özcan kutsub üles narvalasi võtma koroonaviirust tõsiselt ja hoiduma kogunemistest ja kontaktidest.

Narva Trans edastas klubi kodulehel, et klubi ja ja peatreener Cenk Özcan paluvad noortel sportlastel ja kõigil Narva elanikel keskenduda individuaalsetele trennidele, vältida liigseid kontakte ja püsida võimaluse korral kodus pereringis. 

Cenk Özcan pöördus täna venekeelsele ERRi vahendusel Narva elanike poole. "See on väga tõsine asi, uskuge! Nädalavahetusel jooksin Narva jõepromenaadil ja mida ma nägin! Kogu Narva oli seal koos - tekkis tunne, et seal toimub fiesta. See ei ole sugugi hea. Praegu tuleb end hoida niipalju kui võimalik. Koroonaviirus on jõudnud Eestisse, aga Türgis, kust ma pärit olen, on sellesse surnud juba üle 30 inimese. Inimesed, see ei ole nali ja karantiin, ei ole sama, mis puhkepäevade veetmine! Praegu tuleb püsida kodus, aga mitte rahvamassi seas. Kui tahate treenida, tehke seda omaette, aga mitte üheskoos. Kui soovite, saadame teile ka treeningkavad," teatas ta.   

Seoses koroonaviiruse levikuga on pausil ka Eesti jalgpalli meistriliiga. Narva Transi jalgpallurid teevad peatreeneri sõnul praegu trenni põhiliselt omaette. Trennides on korraga väljakul vaid kolm mängijat ja üks abitreener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles