Opositsioon kukutas Lüganuse haridusreformi läbi

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Võimutasakaalu muutumist Lüganuse vallas näitab asjaolu, et haridusreform hääletati maha ning Dmitri Dmitrijevi umbusaldusavaldusele oli alla kirjutanud 10 saadikut 19st.
Võimutasakaalu muutumist Lüganuse vallas näitab asjaolu, et haridusreform hääletati maha ning Dmitri Dmitrijevi umbusaldusavaldusele oli alla kirjutanud 10 saadikut 19st. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse volikogu opositsioon kukutas läbi praeguse koalitsiooni ettevalmistatud haridusreformi ning andis volikogu esimehele Dmitri Dmitrijevile üle umbusaldusavalduse − see annab märku võimumuutusest vallas. 

Neljapäeva õhtul toimunud Lüganuse volikogu istung, mis kutsuti kokku eelkõige selleks, et võtta vastu otsus haridusreformi elluviimiseks, andis märku jõujoonte muutumisest volikogus, sest lisaks sellele, et opositsioon kukutas haridusreformi kümne häälega läbi, anti sisse umbusaldusavaldus volikogu esimehele Dmitri Dmitrijevile. Avaldusele oli alla kirjutanud 10 saadikut ehk täpselt nii palju, nagu oleks otsuse läbiminemiseks hädavajalik. 

Põhjus haridusreformis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles