Kiviõli koroonapuhangu laiem levik õnnestus esialgu ära hoida

Erik Gamzejev
Copy
Põhiliselt töörõivaste õmblemisele spetsialiseerunud Kiviõlis õmblusfirmas Svarmil tuvastati koroonaviirus kahel töötajal. Et nendega töökohal lähemalt kokkupuutunud töökaaslaste koroonaviiruse testid olid negatiivsed ja ruumid on desifintseeritud, pole 250 töötajaga ettevõtte tegevust peatanud ja vilgas töö käis ka esmaspäeval.  Õmbelejannad istusid üksteisest paari meetri kaugusel ja töötasid maskides.
Põhiliselt töörõivaste õmblemisele spetsialiseerunud Kiviõlis õmblusfirmas Svarmil tuvastati koroonaviirus kahel töötajal. Et nendega töökohal lähemalt kokkupuutunud töökaaslaste koroonaviiruse testid olid negatiivsed ja ruumid on desifintseeritud, pole 250 töötajaga ettevõtte tegevust peatanud ja vilgas töö käis ka esmaspäeval. Õmbelejannad istusid üksteisest paari meetri kaugusel ja töötasid maskides. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik.

Kiviõli piirkonda eelmisel nädalal tabanud koroonaviiruse puhang, kus haigestus 17 ühte suguvõsasse kuuluvat inimest, pole järgnenud päevade jooksul suuremaks kasvanud.

Kui reedel kinnitas terviseamet info Lüganuse vallas Kiviõli piirkonnas kolme ja laupäeval 15 inimese nakatumisest, siis pühapäeval ja esmaspäeval ei tuvastatud Ida-Virumaal ühtegi uut nakatunut. Kuid puhkepäevadel tuli laboritest ka tavapärasest vähem analüüside tulemusi: kahe päeva peale kokku 69. 

Väljaspool suguvõsa pole haigusjuhtumeid olnud 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles