Jõhvi põhikool võib ehituse ajal mahtuda ühte vahetusse

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Maria Laanemäe märkis, et põhikooli uues majas kasutatakse palju avatud õpperuumi lahendust ja seda on võimalik hakata juba asenduspindadel rakendama, nii et kõik õpilased saaksid alustada oma koolipäeva hommikul.
Maria Laanemäe märkis, et põhikooli uues majas kasutatakse palju avatud õpperuumi lahendust ja seda on võimalik hakata juba asenduspindadel rakendama, nii et kõik õpilased saaksid alustada oma koolipäeva hommikul. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus valmistab ette rendilepinguid kolme hoone kasutamiseks Jõhvi põhikooli asenduspinnana alates sügisest, mil praegune koolimaja lammutatakse ja algab kaks aastat kestev uue maja ehitus.  

Kõige rohkem õpilasi saaks paigutada Jõhvi kesklinnas asuvasse omaaegsesse kultuuri- ja kohtumajja aadressil Narva mnt 11. "Hoone on erakätes ja eelleping hoone omanikuga on ettevalmistamisel," ütles vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöö nõunik Maria Laanemäe. "Paralleelselt teeb kool enda toiminguid: vaatab üle ruumiplaane ning mõtleb, kuidas korraldada toitlustust ja kehalise kasvatuse tunde."

Volikogu peab heaks kiitma  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles