Jõhvi võimutüli klaarima tulnud Repinski tõmbas Keskerakonna innule pidurit

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
19. märtsil 2019 Pargi keskuse sarikapidu. Allan Mänd (esiplaanil vasakul) ja toonane vallavanem Martin Repinski. Viimane on nüüd Jõhvi asjadest aasta otsa eemal olnud, kuid tuli sel nädalal koalitsioonis tekkinud erimeelsusi klattima.
19. märtsil 2019 Pargi keskuse sarikapidu. Allan Mänd (esiplaanil vasakul) ja toonane vallavanem Martin Repinski. Viimane on nüüd Jõhvi asjadest aasta otsa eemal olnud, kuid tuli sel nädalal koalitsioonis tekkinud erimeelsusi klattima. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi võimukoridorides on aastase pausi järel taas lavale astunud eelmine vallavanem Martin Repinski, kes manitses oma vallavanemat umbusaldada soovivaid keskerakondlasi rahunemisele.

Vähemalt osa Keskerakonna fraktsiooni liikmeid on avaldanud soovi tagandada ametist keskerakondlasest vallavanem Max Kaur. Selle aktiivsed pooldajad on olnud fraktsiooni liikmed Allan Mänd ja Arthur Seppern, kes pidasid selleteemalisi kõnelusi ka koalitsioonipartneri Jõhvi − Meie Kodu liidri Nikolai Ossipenkoga. Seppern on Põhjarannikule rääkinud, et põhimõtteliselt pooldavad vallavanema väljavahetamist kõik tema juhitava keskfraktsiooni 5 liiget.

Kaur ja Seppern 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles