Narva politseid hakkab juhtima senine piirivalve juht

Põhjarannik
Copy
Indrek Püvi.
Indrek Püvi. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Novembris lõpetab Narva politsei praegune juht Sergei Andrejev kümneaastase teenistuse jaoskonna juhina. Alates 16. novembrist asub sellele ametikohale praegune Ida prefektuuri piirivalvebüroo juht Indrek Püvi. Sergei Andrejev jätkab teenistust politsei- ja piirivalveametis.

Narva politseijaoskonnale uue juhi leidmiseks kuulutas Ida prefektuur aasta alguses välja konkurssi. Konkursil osalenud kümmekonna kandidaadi seast osutus parimaks Indrek Püvi.

Ida prefekt Tarvo Kruup sõnas, et kuus aastat koostööd Indrek Püviga on kinnitanud tema oskusi ja võimeid turvalisuse loomisel ja meeskonna juhtimisel. "Ta on palju ette võtnud ning omajagu saavutanud tänu julgele pealehakkamisele, väärtuspõhisele juhtimisele ja tugevale meeskonnatööle," kommenteeris Ida prefekt Tarvo Kruup.

Indrek Püvi sõnul sünnib turvalisus vaid kõigi inimestega koostöös. "Juhina pean oma kõige tähtsamaks rolliks eestvedamist ning lahendustele suunatud mõtteviisi kujundamist kogu meeskonnas. Olen veendunud, et Narva politseijaoskonna professionaalse meeskonnaga suudame olla head partnerid nii kohalikele elanikele kui kõigile teistele osapooltele," ütles ta.

Indrek Püvi on lõpetanud sisekaitseakadeemia piirivalvekolledži, Soome maakaitsekooli ning tal on magistrikraad Tallinna ülikoolist organisatsioonikultuuri erialal. Ta alustas teenistust 1994. aastal Narva-Jõesuu piirivalve õppekeskuses, töötas mitmetel ametikohtadel ning juhib Ida prefektuuri piirivalvebürood alates 2014. aasta veebruarist. Teenistuse jooksul on teda korduvalt tunnustatud, sh Kirde piirivalvepiirkonna kuldteenistusmärgi ja Ida prefektuuri teenetemärgiga.

Juuni alguses kuulutas Ida prefektuur välja konkursi uue piirivalvebüroo juhi leidmiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles