Tamara Luigas soovib kohtu kaudu enda ennistamist spordikooli juhiks (2)

Erik Gamzejev
Copy
Tamara Luigas leiab, et spordikooli direktori konkurss oli ebaaus ja seetõttu tuleks tal võimaldada jätkata spordikooli juhtimist.
Tamara Luigas leiab, et spordikooli direktori konkurss oli ebaaus ja seetõttu tuleks tal võimaldada jätkata spordikooli juhtimist. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Veebruari lõpust kuni juuli keskpaigani Jõhvi spordikooli direktori kohusetäitja olnud Tamara Luigas vaidlustas uue direktori konkursi tulemused ja temaga töölepingu lõpetamise ning taotleb kohtu kaudu enda ametisse ennistamist kuni kohtulahendi jõustumiseni. 

Jõhvi vallavalitsus kinnitas 15. juulil toimunud konkursi põhjal spordikooli uueks direktoriks Aivar Surva ja lõpetas alates 16. juulist töösuhte Tamara Luigasega. Luigas taotleb Tartu halduskohtult esialgse õiguskaitse kohaldamist, mis tähendaks, et seni, kuni selles vaidluses ei ole jõustunud kohtulahendit, saaks ta jätkata spordikooli juhtimist. 

Luigas tugineb kohtule esitatud avalduses volikogu liikme Kaia Kaldvee Facebookis enne konkursi lõppu avaldatud kommentaarile, mille sisust võib järeldada, et konkursi võitja on juba selgunud ja selleks on Surva. Seetõttu oli konkurss Luigase hinnangul ebaaus ja selle tulemus tuleb tühistada. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles