Ida-Viru elanikud on kohalike juhtide suhtes äärmiselt kriitilised

Erik Gamzejev
Copy
Kuigi valdav osa Jõhvi elanikke on olnud viimastel aastatel vallavõimuga rahulolematud, on vallajuhtide tegevuse vastu avalikul meeleavaldusel protestitud vaid korra − 2019. aasta veebruaris, mil vallamaja ette kogunes ligemale poolsada inimest.
Kuigi valdav osa Jõhvi elanikke on olnud viimastel aastatel vallavõimuga rahulolematud, on vallajuhtide tegevuse vastu avalikul meeleavaldusel protestitud vaid korra − 2019. aasta veebruaris, mil vallamaja ette kogunes ligemale poolsada inimest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Võrreldes enamiku teiste Eesti maakonnakeskustega on Jõhvi ja ka teiste Ida-Virumaa suuremate omavalitsuste elanikud kohalike juhtidega märksa vähem rahul. 

Statistikaamet uuris rahandusministeeriumi tellimusel tänavu jaanuaris kohalike omavalitsuste elanike rahuloluküsitluse käigus muu hulgas ka seda, kuidas on inimesed rahul oma koduvalla või -linna juhtimisega. Uuringu tulemustest ilmneb, et Ida-Virumaa eristub selle poolest, et siinsed elanikud on enda valitud juhtidega oluliselt vähem rahul kui Eestis keskmiselt. 

Rahul vaid iga neljas elanik 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles