Ida-Viru keskerakondlased on Repinski tegevuse suhtes kriitilised

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kevad 2019. Max Kaur (vasakul) oli siis Martin Repinski (esiplaanil) vallavalitsuse liige, nagu ka Viktoria Tsventarnaja. Lahkudes pärast valimisi riigikogusse, toetas Repinski Kauri vallavanema kohal. Nüüd tahab teda aga maha võtta.
Kevad 2019. Max Kaur (vasakul) oli siis Martin Repinski (esiplaanil) vallavalitsuse liige, nagu ka Viktoria Tsventarnaja. Lahkudes pärast valimisi riigikogusse, toetas Repinski Kauri vallavanema kohal. Nüüd tahab teda aga maha võtta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohalikud keskerakondlased on kriitilised Keskerakonna Jõhvi osakonna juhi, endise vallavanema ja riigikogu liikme Martin Repinski tegevuse suhtes, kus ta püüab erakonnakaaslasest Jõhvi vallavanemat Max Kauri ametist kangutada.

24. septembril peaks Jõhvi volikogu istungil hääletusele tulema fraktsiooni Jõhvi − Meie Kodu sisse antud kõigi vallavalitsuse liikmete ning volikogu esimehe Niina Neglasoni umbusaldamise avaldused. Riigikogu liige, endine vallavanem Martin Repinski ei varja, et tema on üks umbusalduse initsiaatoritest koos Nikolai Ossipenkoga. 

Kullamägi: olukord on nõme 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles