Repinski kitseäril rasked ajad: toodangu müüki ei toimu, uue hiidfarmi rajamine on tupikus ja kohtutäitur istub kukil (9)

Erik Gamzejev
Copy
Mitmeid aastad tagasi tõusis  Martin Repinski avalikkuse ette kui tubli kitsekasvataja. Pärast poliitikasse siirdumist on aga tema kitseäri jäänud vinduma.
Mitmeid aastad tagasi tõusis Martin Repinski avalikkuse ette kui tubli kitsekasvataja. Pärast poliitikasse siirdumist on aga tema kitseäri jäänud vinduma. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Riigikogu liikme ja endise maaeluministri Martin Repinski kitseäri, mille edu harjal ta end poliitikasse lennutas, on rasked ajad: Konju farmist ei tule ühtegi eurot müügitulu, Kuremäele suurfarmi rajamise plaan on tupikus ja kohtutäitur istub kukil. 

2019. aasta kevadel, kui Repinski asus Jõhvi vallavanema ametist riigikogusse, rääkis ta, et nüüd on tal rohkem aega tegelda oma kitseäriga ning ta kavatseb asuda  ehitama Kuremäele 4000 kitsega farmi ja juustutööstust, mille jaoks oli PRIA määranud juba 2017. aastal ligemale pool miljonit eurot toetust. Sellele lisaks otsis Repinski kaasinvestoreid ja lootis saata pankadest laenu, sest kogu ettevõtmise maksumus ulatus nelja miljoni euroni. 

Otsib uut kontseptsiooni 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles