Eakas naine sõitis otsa jalgratturile

Põhjarannik
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

17. septembril kell 15.50 ei andnud sõiduautot Honda Civic juhtinud 68aastane naine Narvas Kangelaste prospekti ja Pähklimäe tänava ristmikul teed peateel jalgrattaga sõitnud 41aastasele mehele, mille tagajärjel toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Narva haiglasse.

Naised läksid naistele kallale

16. septembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris lõi 32aastane naine tüli käigus teist naist, tekitades talle füüsilist valu.

Samal päeval tuli teade, et Sinimäe aleviku maja trepikojas lõi 81aastane naine teist naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi.

Varastati ratastool

16. septembril laekus politseile avaldus, et Narva Vaksali tänava garaažist varastati elektriline ratastool, millega tekitati kahju ligi 1700 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tungis endise elukaaslase eluruumi

16. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval tungis meesterahvas omaniku loata oma endise elukaaslase korterisse.

Kelm võttis ohvri nimel laenu

16. septembril teatati Narva politseijaoskonda, et inimene sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul oli tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et väidetavalt blokeerida tehtud rahaülekanne. Seejärel võeti kontoomaniku nimel 1880 eurot laenu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles