Läheneb Ida-Viru ettevõtluskonkursile kandidaatide esitamise tähtaeg

Põhjarannik
Copy
Mullu pälvis Ida-Viru aasta äriteo auhinna 2017. aastal Narva tööstus- ja logistikaparki rajatud oma tööstushoones tegevust alustanud Waldchnep, mis annab tööd rohkem kui sajale inimesele.
Mullu pälvis Ida-Viru aasta äriteo auhinna 2017. aastal Narva tööstus- ja logistikaparki rajatud oma tööstushoones tegevust alustanud Waldchnep, mis annab tööd rohkem kui sajale inimesele. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Kuni selle nädala kolmapäevani, 30. septembrini saab esitada kandidaate konkursile "Ida-Virumaa ettevõtted 2020".

Nii nagu mullugi, selgub konkursil Ida-Virumaa aasta äritegu ning lisaks valitakse parimad välja veel kuues kategoorias: euroraha rakendaja 2020, väikeettevõte 2020, turismiettevõte 2020, uustulnuk 2020, ettevõtjate sõber 2020 ja noorte ettevõtlik tegu 2020. 

Üks konkursi eestvedajaid, Ida-Viru ettevõtluskeskuse juhatuse liige Pille Sööt julgustab nii eraisikuid kui ka ettevõtteid ja organisatsioone kandidaate esitama. "Ei tasu pikalt pead murda, kas üks või teine ettevõtmine väärib tunnustust või sobib konkursi kategooriatega. Kui sisetunne ütleb, et tegemist on tubli ja olulise saavutusega, siis tasub see kandidaat kindlasti konkursile esitada," sõnas Sööt, lisades, et ettevõtetel ei tasuks häbeneda ka iseennast kandidaadina välja pakkuda. Kandidaatide esitamiseks vajalik info on ettevõtluskeskuse kodulehel ivek.ee.

Oktoobri alguses kogunev žürii valib kõikides kategooriates välja nominendid. Kõigist neist tehakse järgnevate kuude jooksul videoklipid, mida neil on võimalik edaspidi oma turundustegevuses kasutada.

Ettevõtluskonkursi võitjad tehakse teatavaks 10. detsembril Narva linnuses toimuval tseremoonial.

Eelmisel aastal pälvis Ida-Viru aasta äriteo auhinna Narvas elektrimootoreid tootev OÜ Waldchnep.  

Konkurssi Ida-Virumaa ettevõtete tunnustamiseks korraldavad Ida-Viru ettevõtluskeskus, Eesti kaubandus-tööstuskoja Jõhvi esindus, Ida-Virumaa omavalitsuste liit, SA Ida-Viru Tööstusalade Arendus, Europe Directi Jõhvi teabekeskus ja Ida-Virumaa ajaleht Põhjarannik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles