Ida-Viru ettevõtluskeskus tunnustab tegusaid kodanikke ja ühendusi

Põhjarannik
Copy
Eelmisel aastal kuulutati Ida-Viru tegusaimaks kodanikuks Anne Nurgamaa, kes tegutseb mitmel rindel: töötab Iisaku muuseumis pedagoogina ja ühiskondlikus korras Eesti looduskaitse seltsi Alutaguse osakonna esimehena.
Eelmisel aastal kuulutati Ida-Viru tegusaimaks kodanikuks Anne Nurgamaa, kes tegutseb mitmel rindel: töötab Iisaku muuseumis pedagoogina ja ühiskondlikus korras Eesti looduskaitse seltsi Alutaguse osakonna esimehena. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru ettevõtluskeskus kutsub esitama kandidaate konkursile, et tunnustada Ida-Virumaa 2020. aasta tegusaid kodanikke ja parimaid vabaühendusi.

"Soovime esile tõsta ja tunnustada neid, kelle teod muudavad meie kodukohta paremaks, kogukonda ühtsemaks ning kodanikuühiskonda tugevamaks," selgitas Ida-Viru ettevõtluskeskuse vabaühenduste konsultant Marju Uustalu.

Tunnustust jagatakse neljas kategoorias. Esimeses kategoorias tunnustatakse ühingut, kes on kogukonna hüvanguks tulemuslikult rakendanud kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) toetusraha.

Teises kategoorias valitakse 2020. aasta euroraha rakendajat, kes panustab kogukonna arengusse.

Kolmas kategooria on Ida-Viru aasta kodanikuühendus. Selleks saab ühing, kes on 2020. aastal silma paistnud kohaliku elu edendamisega, on kutsunud või viinud ellu kogukonna jaoks olulisi sündmusi või muid kogukonda elavdavaid või abistavaid projekte ning on koostööaldis teiste ühenduste, ettevõtjate ja omavalitsusega.

Neljandana tunnustatakse Ida-Viru aasta tegusaimat kodanikku − inimest, kes on oma tegevusega 2020. aastal silma paistnud ning kaasa aidanud oma piirkonna, maakonna või valdkonna positiivsele arengule.

Kandidaate võivad Ida-Viru ettevõtluskeskusele 9. novembrini esitada nii eraisikud, kodanikuühendused, ettevõtjad, kohalikud omavalitsused kui ka riigiasutused. Võitjad tehakse teatavaks tunnustusüritusel Vaba Lava Narva teatrikeskuses 28. novembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles