Martin Repinski on sel aastal osalenud Jõhvis kahe võimupöörde korraldamisel. Kevadel kaitses ta oma erakonnakaaslast Max Kauri tagandamise eest, sügisel aga korraldas ise tema mahavõtmise. Fotol kätleb Repinski Kauriga Jõhvi õigeusu kiriku ees Aleksius II mälestusmärgi avamisel. Kauri mahavõtmiseni jääb 10 päeva.
Martin Repinski on sel aastal osalenud Jõhvis kahe võimupöörde korraldamisel. Kevadel kaitses ta oma erakonnakaaslast Max Kauri tagandamise eest, sügisel aga korraldas ise tema mahavõtmise. Fotol kätleb Repinski Kauriga Jõhvi õigeusu kiriku ees Aleksius II mälestusmärgi avamisel. Kauri mahavõtmiseni jääb 10 päeva. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juhatus koguneb homme, 30. oktoobril, et arutada, kas teha parteile ettepanek riigikogu liikme Martin Repinski väljaviskamiseks või mitte. 

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juhtkond on endise Jõhvi vallavanema ning erakonna Jõhvi osakonna juhi Martin Repinski tegevuse suhtes olnud kriitiline juba pikemat aega.  

Juhatus hakkab hääletama 

Kommentaarid
Copy