Repinski ei tunnista, et oleks midagi valesti teinud

Erik Gamzejev
Copy
Martin Repinski oli oktoobri alguses kohal volikogu istungil, kus järjekordse tema orkestreeritud võimupöörde tulemusel sai Jõhvis napilt ametisse uus vallavalitsus. Pildil on ka uus abivallavanem Evelyn Danilov, kes pääses   rohkem kui aastaks Jõhvi raamatukogu direktori kohusetäitjaks pärast seda,, kui Repinski oli vallavanemana sellelt kohalt vallandanud eelmise direktori Ingrid Spitzi, kellele töövaidluskomisjon määras kahjutasuks aastapalga. Repinski ei tunnistanud ka seda Jõhvi maksumaksjatele kalliks osutunud viga.
Martin Repinski oli oktoobri alguses kohal volikogu istungil, kus järjekordse tema orkestreeritud võimupöörde tulemusel sai Jõhvis napilt ametisse uus vallavalitsus. Pildil on ka uus abivallavanem Evelyn Danilov, kes pääses rohkem kui aastaks Jõhvi raamatukogu direktori kohusetäitjaks pärast seda,, kui Repinski oli vallavanemana sellelt kohalt vallandanud eelmise direktori Ingrid Spitzi, kellele töövaidluskomisjon määras kahjutasuks aastapalga. Repinski ei tunnistanud ka seda Jõhvi maksumaksjatele kalliks osutunud viga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvis korraldatud võimumängude pärast Keskerakonnast väljaheitmise äärele sattunud riigikogu liige Martin Repinski ei tunnista, et oleks teinud vigu.

Põhjarannik küsis esmaspäeval Repinskilt, milles ta näeb oma vigu Ida-Virumaal, et kohalikud keskerakondlased on temas pettunud ning isegi ta "poliitiline ristiema" Yana Toom märkis, et ta tegutseb juba pikemat aega piiri peal ja see tegevus on vahel ebameeldiv. 

Repinski: põhjused on otsitud 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles