Jõhvi uus võim pole Ossipenko firma nõudele siiani vastanud

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Eelmine vallavalitsus süüdistas teede ja tänavate hooldusega tegelevat firmat N&V kehvas töös ning määras leppetrahvi. Ettevõte sellega ei nõustunud ning esitas vaide. See foto on tehtud 2018. aasta 12. septembril Jõhvis Puru teel ning pole otseselt nimetatud juhtumiga seotud.
Eelmine vallavalitsus süüdistas teede ja tänavate hooldusega tegelevat firmat N&V kehvas töös ning määras leppetrahvi. Ettevõte sellega ei nõustunud ning esitas vaide. See foto on tehtud 2018. aasta 12. septembril Jõhvis Puru teel ning pole otseselt nimetatud juhtumiga seotud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi uus vallavalitsus pole siiani võtnud seisukohta tänavahooldusfirma nõude kohta valla vastu, kus ettevõte soovib talle määratud leppetrahvi tühistamist ning lepingujärgse summa väljamaksmist koos viivistega, millele lisandub õigusabikulu. 

Suve lõpus määras eelmine, Max Kauri juhitud vallavalitsus OÜ-le N&V väidetavalt tegemata tööde eest 960 euro suuruse leppetrahvi, arvestades selle summa maha hooldusfirmale iga kuu makstavast tasust. 

Ei nõustunud trahviga 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles