Jõhvis jääb esimese advendiküünla süütamise tseremoonia ära

Põhjarannik
Copy
Traditsioonilist esimese advendiküünla süütamise tseremooniat Jõhvi keskväljakul sel aastal ei toimu. See pilt on tehtud eelmise aasta tseremoonial, kus advendituld jagasid vallarahvale Jõhvi Mihkli kiriku õpetaja Peeter Kaldur ja tollased vallajuhid: volikogu esimees Eduard East ja vallavanem Max Kaur.
Traditsioonilist esimese advendiküünla süütamise tseremooniat Jõhvi keskväljakul sel aastal ei toimu. See pilt on tehtud eelmise aasta tseremoonial, kus advendituld jagasid vallarahvale Jõhvi Mihkli kiriku õpetaja Peeter Kaldur ja tollased vallajuhid: volikogu esimees Eduard East ja vallavanem Max Kaur. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Seoses koroonaviiruse leviku ohuga jäävad pühapäeval Jõhvis ära nii esimese advendiküünla süütamise tseremoonia keskväljakul kui ka kontsert Mihkli kirikus. 

Vallavalitsuse teatel jagatakse õnnistatud advendituld kontaktivabalt Mihkli kiriku juures pühapäeval pärast jumalateenistust kella 11.30st kuni 12.30ni. 

Jõhvi vallavanem Jüri Konrad ütles teisipäeval Põhjarannikule, et ära jäävad kõik valla avalikud üritused peale esimese advendiküünla süütamise tseremoonia. Reedel otsustas vallavalitsus ka sellest loobuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles