Jõhvi ettevõtja mõisteti korruptant Voronovile antud altkäemaksu eest vangi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kiira Berezovskaja, Sergei Berezovski ja nende kaitsja Dmitri Teplõhh saavutasid kohtus osaliselt oma soovitud tulemuse, ent ei välista kohtuotsuse vaidlustamist.
Kiira Berezovskaja, Sergei Berezovski ja nende kaitsja Dmitri Teplõhh saavutasid kohtus osaliselt oma soovitud tulemuse, ent ei välista kohtuotsuse vaidlustamist. Foto: Erik Kalda / Põhjarannik

Viru maakohus mõistis reedel šokivangistuse Jõhvi ettevõtjale Sergei Berezovskile, kes andis kaks aastat tagasi Narva vee-ettevõtte juhile ning toona Narva linna tegelikuks majanduslikuks ja poliitiliseks valitsejaks peetud Aleksei Voronovile kümneid tuhandeid eurosid altkäemaksu. 

Sergei Berezovskit süüdistati suures ulatuses altkäemaksu andmises ning tema abikaasat Kiira Berezovskajat sellele kaasaaitamises. Süüdistusaktis heideti süüdistatavatele ette, et Pipes Building OÜ omanik Sergei Berezovski lubas ning andis Aleksei Voronovile, kes oli AS Narva Vesi juhatuse liikme ja Narva linnavolikogu liikmena ametiisik, ajavahemikus 2018 juunist kuni 2019 märtsini suures ulatuses (61 415 eurot) altkäemaksu.

Tagati hankevõidud 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles